katatarasata.com

 

 

බිස්කට් පුඩින් - biscuits pudding...

- විශ්මි විසිණි.



මේක වැඩි වැඩ නැති සිම්පල් රෙසපියක් හොඳේ.... ඉක්මණට හදන්න ඕන උනාම මම මෙහෙම තමා හදන්නෙ... 

පොඩි ප්‍රමාණයක් හදන හැටි ලියන්නම්...

ටිකිරි මාරි පැකට් දෙකයි
ඇස්ට්‍රා හෝ බටර් 100
අයිසින් සීනි 200
චොකලට් පව්ඩර් මේස හැන්දක්
බිස්කට් පොඟවන්න කිරි (පිටි කිරි)
උඩින් ඉහගන්න කජු ( මම නම් මේකට දැම්මේ ඩෙසට් ටොපින් පැකට් එකක ඒවා )

මුලින්ම බටර් අයිසින් එක හදගන්න.... අයිසින් සීනි, බටර්,චොකො පව්ඩර් මික්ස් කරල....බිස්කට් ටික කිරි වල පොඟවලා පුඩින් එක හදන බාජනයේ අඩියට අතුර ගන්න ලේයර් එකක්.... ඒකට උඩින් අයිසින් ලේයර් එකක්... කජු ටික චූටියට කපල ටිකක් ඉහ ගන්න... උඩට අමතරව මැදත් කජු හැපෙද්දි රසයි... ඔහොම ඔහොම බිස්කට් ඉවර වෙනකම් දාගෙන අන්තිමටම උඩට අයිසින් ලේයර් එකක් දාල කජු ඉහල වැඩේ ඉවර කරන්න... ෆ්‍රීසර් එකේ දාන්න පැයක් දෙකක්... එච්චරයි...

මතක තියගන්න බිස්කට් කිරිවල පොඟවලා ගනිද්දි කිරි ටික හොදට බේරලා ගන්න... නැත්නම් දිය ගතියක් එනවා... 

බිස්කට් පොඟවපු කිරි හදිසියේ ඉතුරු උනොත් වැඩක් කරන්න... කිරි ටික පෙරාගන්න .. ඒකට තව අයිසින් සීනි ටිකක් දාලා චොකො පව්ඩර් දාලා රත් කරන්න... හොදට උකු වෙන්න ඕනේ හැබැයි... හොදටම නිව්නාම පුඩින් එක උඩින් වක් කර ගන්න...

විශ්මි ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


සුදු ළූණු කළු කරිය
විශ්මි

පොලොස්
විශ්මි

පෑන් ෆ්‍රයිඩ් චිකන්
විශ්මි

පෑන් ෆ්‍රයිඩ් චිකන්
විශ්මි
අනුග්‍රහය - Sponsors
නවතම කෑම වට්ටෝරු
කැරමෙලියිස් බෙබින්කා කේක්
By Niranjala Fernando
Views - 12
අයිස්ක්‍රීම් කේක්
By Niranjala Fernando
Views - 14
හිඩ්න් හාර්ට් කේක්
By Niranjala Fernando
Views - 13
මොකා ගැටෝ
By Niranjala Fernando
Views - 14
අන්නාසි ගැටෝ
By Niranjala Fernando
Views - 21
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 18362
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 15689
පෑන් කේක්
By Indunee Welivita
Views - 15591
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 14854
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 11281
Copyright © 2016 - 2021 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'